TV 2 Play certificering
Tag digital annoncering til nye højder

Ekspertviden om streaming-
markedet og Addressable TV

TV 2 Play certificering er for dig, der ønsker at blive klogere på Addressable TV - reklamer på streamingtjenester - og udvide din viden om streamingmarkedet generelt. 

Gennem en digital læringsplatform tager vi dig gennem alt, du skal vide, for at kunne rådgive og vejlede dine kunder på bedst mulig vis om styrkerne og effekten ved Addressable TV.

Dit personlige certifikat fungerer som bevis på, at du kan tage digital annoncering til nye højder og har den rette viden til at rådgive om strategier indeholdende Addressable TV.

 

Du kan tilgå TV 2 Play certificeringen, når du er blevet oprettet som bruger via ovenstående formular, gennem hele dit certificeringforløb her.

TV 2 Play certificeringen omhandler emner, der alle har betydning for den bredere forståelse af Addressable TV og annoncering på TV 2 Play. Certificeringen tager du digitalt som et online kursus.

 

Indhold

Certificeringen er modulopbygget, og hvert modul har sin egen overskrift og går i dybden med et specifikt område.


Varighed

Certificeringen tager ca. 2 timer at gennemføre. Du kan vælge at gennemgå hele certificeringen på én og samme tid, eller du kan tage ét modul ad gangen og vende retur til de næste.

Format

Certificeringen foregår via en digital læringsplatform, som du får adgang til. Indholdet består af tekst, billeder og videoer, og alle moduler afsluttes med en multiple choice-test, der skal bestås, før du kan fortsætte.
Når alle moduler er gennemgået og bestået, tildeles du et digitalt certifikat som bevis for gennemført certificering.

 

Ved at tage TV 2 Play certificeringen giver du dig selv de bedste forudsætninger for at være opdateret på den nyeste viden inden for det danske streamingmarked, Addressable TV og annoncering på TV 2 Play.

Med certificeringen kan du og jeres bureau skille jer ud og positionere jer stærkere i markedet. Yderligere kan den specialiserede viden optimere jeres kunders oplevelse på TV 2 Play, hvilket kan resultere i øget brugerengagement og loyalitet. 

Ved at dele dit personlige certifikat med dit netværk, bidrager du til et øget markedskendskab.

Er du interesseret i at blive partner?

Med vores certificering åbner du døren til at blive TV 2 Play Partner. Dette partnerskab er skræddersyet til dig og dit bureau, der er eksperter inden for digital markedsføring og ønsker at etablere et tættere bånd med TV 2. Certificeringen giver dig muligheden for at positionere dig selv som en pålidelig samarbejdspartner med TV 2 og præsentere dette for dine kunder.

For at blive partner skal visse kriterier opfyldes, men til gengæld åbner partnerskabet op for en række unikke muligheder og fordele, der vil tilføre værdi til både dig og din virksomhed.

Anette Frisk
Partner Manager, TV 2 Play / TV 2 Connect
Telefon: +45 3010 0148
E-mail: anef@tv2.dk
Kasper de Place
Partner Manager Lead, TV 2 Play / TV 2 Connect
Telefon: +45 3017 2948
E-mail: kdph@tv2.dk

FAQ

Koster det noget at blive certificeret?

Nej, det er helt gratis at blive TV 2 Play certificeret.

Hvor lang tid tager en certificering?

Det kan tage ca. 2 timer at gennemføre hele certificeringen.

Hvor længe gælder certificeringen?

Din certificering har som udgangspunkt intet udløb. Men du skal dog gencertificeres løbende i takt med at TV 2 vurderer, at der er kommet tilpas ændringer i markedet.