Kære annoncør - dit medievalg betyder noget

6. maj 2024
Den aktuelle debat om medansvar for medievalg, og dit ansvar for, hvad dine annoncekroner finansierer, fylder i mediebilledet - og det er der en særlig grund til. Dit medievalg betyder noget!
Læs mere

Sommeren 2024 markerer et stort sportsår

3. april 2024
Jubelscener i superligaen, de stejle cykeletaper i syd, EM i herrefodbold i Tyskland, fartstriber til Le Mans, OL i Paris – 2024 byder på nogle af de allerstørste sportsbegivenheder!
Læs mere

Publisher Platform indgår stærkt partnerskab med Adnuntius

18. marts 2024
Annonceplatformen Publisher Platformen har indgået et partnerskab med Adnuntius, som skal forenkle det tekniske set-up og gøre det nemmere for nye medier at komme med. Samarbejdet betyder, at Publishe…
Læs mere

Hvorfor fokusere på attention i marketing?

21. februar 2024
Hver eneste dag bliver vi eksponeret for nye indtryk, medier og teknologier, der alle kæmper om vores opmærksomhed. Forbrugerens opmærksomhed er blevet til sin egen valuta.
Læs mere

Sådan styrker du onlinetrafikken med tv-spots

30. januar 2024
Er dit marketingfokus for i år at booste din digitale trafik? Så spids ørerne og få indsigt i, hvordan tv-reklamespots kan skabe øjeblikkelig effekt på din website-trafik.
Læs mere

Case: Kontekst og timingen vægtes højt, når Ønskeskyen placerer kampagner hos TV 2

27. december 2023
Hvordan indtænker Ønskeskyen tiden på året, begivenheder og konteksten for modtagerne i strategien og hvad skaber det af værdi for dem?
Læs mere