650.000 daglige seere

Et seriøst medie direkte til beslutningstageren

Reklamer på TV 2 News giver dig muligheden for at ramme beslutningstagere og med garanti for, at dit brand fremstår i et seriøst medie. Vi garanterer:

  • Lavt frafald i reklameblokken.
  • Garanti for et højt afviklingsmiljø.
  • Det perfekte supplement til din kampagne.
  • Unik mulighed for at ramme beslutningstageren, den høje indkomst og politikeren.

 

Ren sendeflade

På TV 2 News vender vi de største historier i Danmarks bedste nyhedsmagasiner og giver danskerne 24-timers solid nyhedsdækning. 

Som annoncør på TV 2 News placeres du i reklameblokke, som typisk er placeret hver halve time. Altså får du en mere ren sendeflade, hvor reklameblokkene samtidigt er væsentligt kortere end på andre kommercielle kanaler. TV 2 News skiller sig ligeledes ud med ikke at acceptere alle former for brancher i fladen.

Du har mulighed for forskellige pakker løbende over en vis periode, og samtidig kan vi også tilbyde geografi-målrettede reklamer via TV 2 Play, hvor du eksempelvis ”kun” udkommer i hovedstadsområdet eller et andet givent område i Danmark.

 

Danmarks tredjestørste kommercielle kanal

Dine muligheder

Vi sælger forskellige pakker løbende over en vis periode, og samtidigt har du mulighed for geografisk segmentering via TV 2 Play, hvor du specifikt kan vælge region, kommune eller helt ned til enkelte postnumre.

Vil du vide mere?

Morten Rafn Christensen
Senior Sales Manager, NEWS Lead
Telefon: +45 2440 7324
E-mail: moch@tv2.dk

Viden og indsigt

Flere nyheder
Kære annoncør - dit medievalg betyder noget
6. maj 2024
Den aktuelle debat om medansvar for medievalg, og dit ansvar for, hvad dine annoncekroner finansierer, fylder i mediebilledet - og det er der en særlig grund til. Dit medievalg betyder noget!
Læs mere
Sommeren 2024 markerer et stort sportsår
3. april 2024
Jubelscener i superligaen, de stejle cykeletaper i syd, EM i herrefodbold i Tyskland, fartstriber til Le Mans, OL i Paris – 2024 byder på nogle af de allerstørste sportsbegivenheder!
Læs mere
Publisher Platform indgår stærkt partnerskab med Adnuntius
18. marts 2024
Annonceplatformen Publisher Platformen har indgået et partnerskab med Adnuntius, som skal forenkle det tekniske set-up og gøre det nemmere for nye medier at komme med. Samarbejdet betyder, at Publishe…
Læs mere
Hvorfor fokusere på attention i marketing?
21. februar 2024
Hver eneste dag bliver vi eksponeret for nye indtryk, medier og teknologier, der alle kæmper om vores opmærksomhed. Forbrugerens opmærksomhed er blevet til sin egen valuta.
Læs mere
Sådan styrker du onlinetrafikken med tv-spots
30. januar 2024
Er dit marketingfokus for i år at booste din digitale trafik? Så spids ørerne og få indsigt i, hvordan tv-reklamespots kan skabe øjeblikkelig effekt på din website-trafik.
Læs mere
Case: Kontekst og timingen vægtes højt, når Ønskeskyen placerer kampagner hos TV 2
27. december 2023
Hvordan indtænker Ønskeskyen tiden på året, begivenheder og konteksten for modtagerne i strategien og hvad skaber det af værdi for dem?
Læs mere