680.000 daglige seere

Et seriøst medie direkte til beslutningstageren

Reklamer på TV 2 News giver dig muligheden for at ramme beslutningstagere og med garanti for, at dit brand fremstår i et seriøst medie. Vi garanterer:

  • Lavt frafald i reklameblokken.
  • Garanti for et højt afviklingsmiljø.
  • Det perfekte supplement til din kampagne.
  • Unik mulighed for at ramme beslutningstageren, den høje indkomst og politikeren.
TV 2 NEWS 2022

TV 2 NEWS 2022

NEWS & Co.

NEWS & Co.

Ren sendeflade

På TV 2 News vender vi de største historier i Danmarks bedste nyhedsmagasiner og giver danskerne 24-timers solid nyhedsdækning. 

Som annoncør på TV 2 News placeres du i reklameblokke, som typisk er placeret hver halve time. Altså får du en mere ren sendeflade, hvor reklameblokkene samtidigt er væsentligt kortere end på andre kommercielle kanaler. TV 2 News skiller sig ligeledes ud med ikke at acceptere alle former for brancher i fladen.

Du har mulighed for forskellige pakker løbende over en vis periode, og samtidig kan vi også tilbyde geografi-målrettede reklamer via TV 2 Play, hvor du eksempelvis ”kun” udkommer i hovedstadsområdet eller et andet givent område i Danmark.

 

Danmarks tredjestørste kommercielle kanal

Dine muligheder

Vi sælger forskellige pakker løbende over en vis periode, og samtidigt har du mulighed for geografisk segmentering via TV 2 Play, hvor du specifikt kan vælge region, kommune eller helt ned til enkelte postnumre.

Vil du vide mere?

Morten Rafn Christensen
Sales Manager, TV 2 NEWS
Telefon: +45 2440 7324
E-mail: moch@tv2.dk

Viden og indsigt

Flere nyheder
Transformation af TV 2 Nyhederne udbygger stærkt nyhedsbrand
De store nyhedsudsendelser på TV 2 har fået ny titel og hedder News til efternavn. En transformation, der fremtidssikrer TV 2’s nyhedstilbud.
Læs mere
Gode nyheder om økonomien vil gavne annoncørerne
Der hang i efteråret mørke skyer over samfundsøkonomien og de danske forbrugere, men flere positive prognoser tyder nu på, at skyerne er lettet, så der kan skrues op for optimismen.
Læs mere
Positive takter for ROI'en, der nu rammer 2,0
Ligesom der blæser mildere vinde over både de danske finanser og over forbrugernes økonomi – så er der også godt nyt for annoncørerne.
Læs mere
TV 2s store gennemslagskraft er godt nyt for annoncørerne
Hver dansker bruger i gennemsnit et godt stykke over to timer hver dag på at se tv. Mere end halvdelen af seningen sker på én af TV 2s kanaler.
Læs mere
Mød forbrugeren anno 2023
Danskernes adfærd og indkøbsvaner har i sagens natur indflydelse på de marketingaktiviteter, som brands investerer i. Derfor er det særligt interessant at holde øje med, hvordan forbrugerne har det, o…
Læs mere
Video: 'Det er et kæmpe kvalitetsstempel at gå på TV 2'
Det nye charterselskab Corendon har via tv-kampagne opnået både troværdighed og en position på det danske marked. ”Nu er vi ankommet til Danmark med kufferten fuld af gode rejsetilbud til dig.” Sådan…
Læs mere